Ny hemsida: Frisör & Skönhet

Är skönhet din passion?

Jobbar du som frisör och behöver du en ny hemsida med integrerat bokningssystem? Eller är du en terapeut inom skönhet och kroppsvård och vill förbättra ditt företagets utsida?

Oavsett vilken typ av verksamhet ovan du driver så kan du förmodligen inte jobba hemifrån och när du jobbar så vill du inte heller bli störd av telefonbokningar men vill ändå kunna ta emot bokningar dygnet runt. Vi erbjuder en snygg, enkel och modern lösning som passar din verksamhet perfekt! 

manikyr

Hemsida

Varje företag har en historia, och dina besökare vill höra din. En snygg hemsida är en utmärkt plats att ge dina kunder en bakgrund om vem du är, vad ditt team gör och vad ditt företag har att erbjuda. Berätta om hur du började och dela din professionella resa. Förklara dina kärnvärden, ditt engagemang för kunder och hur du sticker ut från mängden.

Image by Adam Winger

Hemsida med bokningsfunktion

Image by "Jessie Dee" Dabrowski www.jessiedee.net

Det du behöver ingår

Du väljer - vi fixar!

1. Välj vårt paket Hemsida PRO eller Hemsida Classic

2. Välj om du önskar använda Google's kalender för din personal, eller Microsoft Office 365 för Företag.

3. Kontakta oss och beställ tjänsterna

PRO passar bäst när du vill ha full assistans från oss. Classic passar när du vill göra mer själv på din hemsida. Båda har samma möjligheter och samma plattform, skillnaden på priset beror på hur mycket hjälp du vill betala för.

Sedan är det dax att välja add-ons.
 

Bokningsfunktion

I ditt fall så är det givet att en bokningsfunktion är ett måste. Den här funktionen gör att dina kunder kan boka tid 24/7 via din hemsida och du får ett mejl när en bokning är gjord. Funktionen synkar naturligtvis med din kalender där du bestämmer vilka tider som är bokningsbara samt att ingen tid som är bokad kan bokas igen. 

Du kan erbjuda flera olika behandlingar/tider/priser, allt snyggt integrerat med din nya hemsida.

Det finns två olika tekniska lösningar

a) WIX Bookings. Kräver Google kalender för personalen samt en WIX hemsida med prenumeration där bokningar ingår.

b) Microsoft Bookings. Kräver Microsoft Office 365 Standard, Premium eller E3/E5 licens, för att där används kalendern i det systemet. Har fördelen att funktionen även kan användas fristående eller på valfri hemside-typ, så där behövs inte att din hemsida finns på WIX. Har du (eller ska ha) WIX hemsida krävs en prenumeration av WIX av billigare sort än alt a ovan. Plus är förstås att du får mycket mer för företaget med Microsoft Office 365 också.

Lägg till mer

Till alla WIX hemsidor går det att lägga flera sidor, flera funktioner och flera appar så din sida kan växa tillsammans med dig.

Och det bästa av allt är att vi lär dig att hantera din hemsida, om du vill. 

Pris från: 6400 kr