Webbutik - Sälja på webben

Säljer du något?

Vill du starta en butik online? Oavsett om du säljer fysiska produkter eller digitala produkter så behöver du en webshop som passar just för dig och dina produkter. Möjligheten att koppla flera betalningslösningar, visa produkter på ett snyggt sätt och ta hand om dina kunder på ett proffsigt sätt är viktigt för alla som vill sälja något på webben. 

Oavsett vilken typ av produkter du vill sälja så kan vi erbjuda en snygg, enkel och modern lösning som passar din verksamhet perfekt! 

Modeåterförsäljare

Hemsida

Varje företag har en historia, och dina besökare vill höra din. En snygg hemsida är en utmärkt plats att ge dina kunder en bakgrund om vem du är, vad ditt team gör och vad ditt företag har att erbjuda. Berätta om hur du började och dela din professionella resa. Förklara dina kärnvärden, ditt engagemang för kunder och hur du sticker ut från mängden.

Dekorativa korgar

Webbutik

Trä stege

Det du behöver ingår

Du väljer - vi fixar!

Vi erbjuder flera olika typer av webbutik-paket. Alla integrerade med de populäraste betalningstyperna och olika fraktsätt. 

 

Webshop Easy

För dig som vill att dina produkter är det viktigaste. Denna shop är enkel att administrera och innehåller det viktigaste för alla e-handlare. Snabbt att komma igång och innehåller det viktigaste.

Webshop Advanced

Vill du bygga en story kring det du säljer och behöver flera sidor för att göra det? Då är detta rätt för dig. Här kan du, utöver dina produkter du säljer, berätta varför du gör det du gör och berätta din story precis som du vill.

Blogg, event mm.
Behöver du mer? Vill du blogga också på din webbutik eller ha en community för era kunder/medlemmar? Anordnar du kundkvällar, online eller onsite? Eller erbjuder du även bokningsbara tjänster i din butik? Oavsett hur du har det eller vill ha det så kan vi skräddarsy en sida som passar dig perfekt!

Lägg till mer

Till alla WIX hemsidor går det att lägga flera sidor, flera funktioner och flera appar så din sida kan växa tillsammans med dig.

Och det bästa av allt är att vi lär dig att hantera din hemsida, om du vill. 

Pris från: 5 700 kr