top of page
Girl Använda en laptop
Vi erbjuder utbildning inom hemsida, Microsoft 365 och marknadsföring. Med rätt utbildning kan du bättre nyttja alla resurser och verktyg som finns och göra fler saker själv, om du vill. Vi har samlat på nyttig information sedan 2012 och delar gärna kunskapen med dig. Vi har hållit föredrag på många olika forum från Start Upp företag till multinationella företag och deras personal. Vi erbjuder utbildning till både enskilda personer och grupper, både stora & små.

Hemsida

Behöver du hjälp med inspiration eller bara lite rådgivning för att bli mer synlig. Många gånger hamnar vi i samma hjulspår och har svårt att hitta nya vägar för att hitta nya kunder och öka omsättning. Vill du skapa din egen sida på vår plattform, vi kan utbilda dig hur du gör. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, vi lär dig hur du gör. Behöver du ett bollplank och tips & råd? Låt oss skapa din nya hemsida och låt oss komma med konkreta förslag för dig att testa. Vi lovar att alltid tänka utanför boxen och göra vårt yttersta för att just du ska lyckas.

Microsoft 365

Boka utbildning till hela personalen om Microsoft 365, valda delar eller en översikt! Låt oss inspirera er hur ni på bästa sätt använder de olika verktyg inom MS 365. Oavsett om ni behöver mer kunskap inom ett program, mer övertygelse och inspiration för att flytta till molnet eller om ni behöver lära mer om MS 365 så är vi er bästa partner när det gäller kunskap om MS 365. Vi kan allt om MS 365. Vi erbjuder även inspirationsföreläsningar och skräddarsydda online kurser mm. Leverans sker antingen digtalt eller med oss på plats hos er eller på valfri plats.

Annonser

Oavsett om du ska annonsera digitalt eller i en lokaltidning är dina bilder och budskap viktiga. Låt oss lära dig att skapa snygga annonser för både på print & webb som passar ditt företag och dina kunder. Vill du komma igång med nyhetsbrev till dina kunder? Vi kan lära dig att skapa en mall som är lätt att använda för att skapa snygga nyhetsbrev till dina kunder. Vill du lära dig att skapa egna visitkort, affischer eller broschyrer. Vi kan visa dig vassa verktyg som inte kostar skjortan och som räcker långt ändå.

Nyttig utbildning

Vi hjälper dig att förstå

Behöver du lära dig hur du hanterar din webbplats eller vill du bli bättre på Microsoft 365. Vi hjälper dig.

 

Vi älskar det vi gör och vi vill lära dig att ta fram det bästa och mesta av olika verktyg som finns till hjälp för alla företag och föreningar. Vi har testat det mesta så du slipper och vi har lärt oss mängder på vägen. Vi kan hjälpa dig att välja de bästa och mest prisvärda produkterna för att göra ditt företagande lite enklare, roligare och effektivare.

 

Vi kan lära dig att skapa snygga annonser till instagram, facebook, tidningar eller vart du vill. Vi kan utbilda dig att bli proffs på att hantera din egen hemsida. Och vi kan också lära dig varför insidan också är viktigt genom att erbjuda dig utbildningar inom Microsoft 365. Oavsett om du är nybörjare eller redan har Microsoft 365 är vi helt säkra på att vi kan lära dig en hel del nya saker. 


Vi har arbetat i och tillsammans med små och stora bolag. Vår gemensamma erfarenhet täcker många branscher och har gett oss ovärderliga kunskaper och kunnande och vi ger dig alla vår bästa tips och användbara råd.

Boka utbildning

Behöver du hjälp, har du frågor men inga svar? Vi kan hjälpa dig! Boka en rådgivning där vi hjälper dig att ta reda på hur du kan lyfta ditt företag till nya höjder. Oavsett om det handlar om synligt på internet, design, Office 365 eller marknadsföring. Vi kan lära dig att använda verktygen på bästa sättet.

bottom of page