top of page
Modebutiker
Enklare och effektivare vardag.
Med
Microsoft 365 för företag har du suveräna verktyg för att kunna jobba smartare och enklare - Allt på ett ställe!

Med Microsoft 365 för företag har du suveräna verktyg för att kunna jobba smartare och framför allt tillsammans. Det finns bättre sätt att än att e-posta allt fram och tillbaka i all oändlighet. Ha istället tillgång till allt överallt och jobba tillsammans oavsett var du är eller vilken enhet du har. Det mesta av funktionerna i Microsoft  365 finns som en molntjänst som du prenumererar på. De välkända Office programmen använder du på Windows, Mac och surfplattor och smartphones.
Du äger Ditt data, och du gör vad du vill med det, högsta integritet och säkerhet utlovas.

 

Microsoft 365 uppdateras automatiskt så att du alltid har de senaste funktionerna. Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen så har du allt du behöver i Microsoft 365. Med låga kostnader och den flexibilitet det innebär att kunna lägga till användare och tjänster efter behov, är Microsoft 365 den investering du behöver för att lyckas.

Välj allt eller bara det ditt företag behöver, och inför de olika delfunktionerna i din egen takt. Blanda funktionerna som du vill, betala bara för det som används - personalen på ditt företag kan ha olika licenser beroende på deras behov.

Office 365 för företag

INSPIRATION

Vi hjälper ert företag/organisation att göra resan till molntjänsterna i Microsoft 365 och att fortsätta utnyttja dem på bästa sätt.

Behöver ni hjälp för att ta rätt beslut eller vill ni lära er hur olika delar av Microsoft 365 fungerar i praktiken - rådgör med oss!

Välj det som passar din organisation och betala för det som används. Ni kan införa Microsoft 365 i valfri ordning, många börjar med Mail, medan andra har helt andra behov. Vi hjälper dig hela vägen från behovsanalys till användning.

Oavsett var ni börjar och vilken införandeplan ni har så kommer ni att både få en mer kostnadseffektiv lösning samtidigt som Micrsosoft 365 hjälper er organisation att utvecklas och blir mer konkurrenskraftig.

Låt oss hjälpa dig med dina beslut så att du får ut det bästa.

Office 365 Utbildning

UTBILDNINGAR

Fråga oss om föreläsningar och utbildningar, vi erbjuder skräddarsydda program för just ert företag. Vi har jobbat med Microsofts lösningar sedan 1984, och Micosoft 365 sedan det först lanserades.

Vill du eller dina anställda lära mer om Teams, Project, Yammer, SharePoint, Power BI eller de andra Microsoft 365 delarna eller lite av varje? Oavsett vilka delar av Microsoft 365 ni behöver utbildning inom så kan vi utbilda er. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar, kurser och workshops inom Microsoft 365.

Vi utbildar er eller er IT-partner så att de blir proffs, eller så låter ni Vanjos ta hand om hanteringen.

Office 365 företag

KOMMA IGÅNG

Kom igång snabbt! Ofta från ena dagen till den andra, oavsett vilken del av Micrsosoft 365 ni önskar. Med Micrsosoft 365 behövs ingen driftsättning eller köp av servers eller egna datahallar.

 

Om du behöver så kan du integrera applikationer mellan Micrsosoft 365 och andra system, online eller på egna servers. Koppla ihop Micrsosoft 365 med ert nuvarande Active Directory eller välj en hybrid modell av Exchange och/eller SharePoint om ni har behov av det - allt är möjligt.

 

Har ni redan Micrsosoft 365 i gång men behöver hjälp att använda olika delar av den? Vi ger er inspiration & verktyg att komma igång.

Lär dig använda Office365

FUNKTIONER

TEAMS - Samarbeta och kommunicera. Inom företaget och tillsammans med kunder och andra utanför ditt företag. Jobba med samma fil samtidigt, håll digitala möten, chatta, prata. Via datorn, telefonen eller surfplattan. Du har alltid koll!

MEJLA - Professionell mejl med 50 eller 100 GB brevlåda. Kalender, kontakter, att göra. Starkt skydd för spam och nätfiske.

SÄKER LAGRING - Både individuell och för gruppen med obegränsat lagringsutrymme. 

KRYPTERAT - Allt överförs krypterat och allt lagras krypterat. Högsta säkerhet och integritet - det är ditt data - ingen annans.

VÄLKÄNDA OFFICE - Word, Excel, PowerPoint, Outlook m.fl. ingår för installation på datorn samt också tillgängligt som webb-app.

Office 365 i mobilen

TILLGÄNGLIGT - PÅLITLIGT

Microsoft ser till att alla Micrsosoft 365 tjänster fungerar, alltid, med en tillgänglighetsgaranti på 99.9%.

 

Du äger Ditt data, och du gör vad du vill med det, högsta integritet och säkerhet utlovas.

Micrsosoft 365 uppdateras automatiskt så att du alltid har de senaste funktionerna. Oavsett om du arbetar online eller offline, från datorn, surfplattan eller telefonen så har du allt du behöver i Micrsosoft 365. 

bottom of page