top of page
  • Skribentens bildVanjos Consulting

Microsoft Teams är bäst

(Vilket jag har vetat länge!) Nu har Techradar testat och kommit fram till att Microsoft Teams är det bästa valet när det gäller samarbete (collaboration).Det som inte framgår av artikeln är att med Teams så kan du faktiskt även göra det som en del av de andra listade verktygen gör. T.ex. chatta, ha videosamtal och möten samt hålla rätt på projektaktiviteter. Även om inte Teams har ett fullständigt projektplanerarverktyg inbyggt så räcker det många gånger bra med "Tasks" (även kallat Planner). Och om man vill, så kan man köpa till Microsoft Project Web och integrera det i Teams appen, och då får man fullt stöd för projekthanterarfunktioner. Bra va!


När vi genomför projekt med våra kunder så gör vi det alltid med Microsoft Teams. Kunderna deltar ofta som gäster i de team vi skapar för projektet. Som gäst behövs ingen licens, så det är gratis, och gästen kan använda Teams på samma sätt som en betalande Teams-användare.
Pst.... Den Microsoft Teams jag och Techradar syftar på är den som ingår i företagsversionen, inte den som finns som ett gratis alternativ. Gratisversionen av Teams saknar en del funktioner som jag tycker är bra att ha.


Videokälla: Microsoft

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bara Outlook stöds (VIKTIGT)

Med start från januari 2023 så kommer Microsoft automatiskt att stänga av äldre osäkra protokoll för mailhantering. Alla Microsoft 365 kunder påverkas. Effekt: Endast Outlook stöds som mail program (M

Comments


bottom of page