top of page
Organiserad skrivbord
If you think it's expensive to hire a proffesional, wait until you hire an amateur.

Referenser - Cases

Går du i tankarna att skapa en ny hemsida åt ditt företag?

Alla är inte lika, därför är också behoven olika. Det viktigaste för oss är att ha nöjda kunder, så därför tycker vi att det är det viktigt att lyssna på våra kunder och har en löpande dialog med dom. 

 

Vi har erfarenhet från följande branscher: Mode, skönhet, restaurang, terapi, e-handel, hotell, coachning, art/design, föreningsliv, bygg, träning, yoga m.fl.

Vi utvecklar vi hemsidor som möter kundernas behov samtidigt som de speglar och framför ditt företags konkurrenskraft och fördelar. Vi finns där under hela processen - från början till slut. Oavsett om ditt företag saknar en hemsida i dagsläget eller om ni redan har existerande hemsida så  hjälper vi till.

Det är inte alltid helt lätt att veta vad man ska tänka på när man är inne på att införskaffa en ny hemsida. Det finns idag en uppsjö av utvecklare och webbyråer som erbjuder hemsidor i olika system, med olika prismodeller och med olika filosofier för webbutveckling.

Vi på Vanjos värdesätter kundernas trygghet och nöjdhet. Vi arbetar alltid med att uppfylla våra kunders önskemål. Att vi är trevliga, lättsamma och vi har en grym support får du på köpet!

Vi lär dig också att administrera din egen sida själv, om du vill. Vi binder inte dig upp dig på långa avtal utan dy äger din sida alldeles själv. Vill du däremot ha hjälp så står vi redo med massor av energi och kunskap för att hjälpa dig att uppdatera din sida när det behövs. Du bestämmer!

Med det i tankarna kan du här nedan kika på några hemsidor vi har gjort. På de alla samtliga sidorna äger beställaren sin sida och har säkert gjort egna modifieringar på sin sida sedan vi skapade den. 

En ny hemsida som passar ditt företag och dina behov!

Referenser

Happy clients are the best advertising money can buy.  The unhappy customers are our greatest source of learning.
bottom of page