top of page
Unpacking Shoes

Webshop

Vilken typ av shop behöver du?

Behöver du komma igång snabbt med en enkel shop eller vill du ha allt det där extra? Vi jobbar med både WIX E-commerce och Ecwid och kan berätta allt du behöver att veta om dem. 

Vi kallar oss för Experter och har jobbat med både WIX & Ecwid i snart 10 år. Vi hjälper dig att välja en plattform som passar just för dina behov.

 

Sälja på Amazon, Etsy, Facobook & Instgram

Med Ecwid kan du sälja direkt från din shop på både Amazon och Etsy och ha lagret synkat direkt. Både WIX och Ecwid kan kopplas direkt till din Facebook och Instagram och du kan sälja direkt där dina kunder är. På WIX E-commerce kan du även sälja droppship med Modalyst professionella-plattform, du sätter dina egna priser och egna leveransregler. Få tillgång till hundratusentals produkter utan att behöva ha dem i ditt lager.

Vi kan också hjälpa dig att räkna priser på dina produkter/tjänster, hjälpa till att sätta upp olika betalalternativ och allt annat som behövs när du ska starta din online shop.

 

Vi finns alltid här för att hjälpa dig om du kör fast. Alla är olika, vissa behöver mer hjälp än andra, vi tar fram förslag som passar just dig. Vi erbjuder anpassade lösningar på support, du får och betalar för det du behöver. 

 

Låt oss hjälpa dig att öka ditt företagets synlighet och lönsamhet. 

Nyfiken på våra andra tjänster? Klicka här >>
Wix Brand

WIX E-COMMERCE

Stilful & Proffsig

Få den flexibilitet du behöver för att hantera din webshop från en och samma översikt. Oavsett om det är en e-handelssida, dropshipping-produkter, en Facebook-butik eller annat, så har du alla verktyg du behöver här. Anpassa designen på din webshop och nå kunder via skrivbord och mobil. Välj mellan 500+ fantastiska mallar med professionella inbyggda affärsverktyg. Få 100-tals designfunktioner och effekter, skapa vackra produktgallerier och utveckla ditt varumärke på nätet. Sätt upp ditt skyltfönster precis som du vill ha det med snygga produktsamlingar, produktgallerier, önskelista och mer. Utöka ditt produktutbud och välj bland tusentals kvalitetsprodukter med Modalysts professionella dropshipping-plattform. Sätt dina egna priser och leveransregler.

Du kan enkelt göra ändringar för att hålla koll på marknadstrenderna och maximera dina vinster. Hantera din butik från en enda plattform och sälj till vem som helst, var som helst - inklusive Facebook och Instagram. Hantera och håll koll på ditt lager, marknadsför produkter på alla försäljningskanaler och kommunicera med kunder på vilken plattform som helst. Erbjud dina kunder säkra betalningar vid kassan. Välj bland många olika betalningsleverantörer och metoder, inklusive Wix Payments, PayPal, kredit- och betalkort och kontanter. Hitta en leverantör som passar din verksamhet och ta emot betalningar i över 40 olika valutor.

Några higlights med WIX E-commerce:

- Shopen integrerad i WIX för en snygg sammanlänkad look
- Hantera hemsida och butik från en enda plattform

- Sälj direkt på Facebook & Instagram

- Många mallar för att skapa en sida som passar just dig

- Koppling till Modalysts dropshipping-plattform

- Lägg till andra WIX appar vid behov som blogg, flera sidor, eventhantering, bokning eller något annat du behöver.

wix-ecwid.png

WIX + Ecwid

Det bästa av två världar

Du har utformat en fantastisk webbplats, nu lägger du till kraftfull e-handelsfunktion till Wix med Ecwids lättinstallerade och kompletta shop. Ecwids Wix-butiksmodul integreras sömlöst i din nuvarande WIX webbplats och erbjuder en blixtsnabb, anpassningsbar e-handelslösning som inte kräver några installationsavgifter eller transaktionsavgifter. Öka din Wix e-handelspotential direkt och ta full kontroll över din Wix onlinebutik med Ecwid. Ecwid & Wix integrationen erbjuder ett brett utbud av användbara funktioner som gör shopping enklare för dina kunder och produkthantering enklare för dig utan några begränsningar.  Din webbutik fungerar snabbt och smidigt med Eciwd blixtsnabba AJAX-gränssnitt. Du kan också enkelt hantera ditt lager och kampanjer, välja mellan olika betalnings-, moms- och leveransalternativ. Du kan också anpassa din butiks utseende, använda över 50 inbyggda översättningar av butiksspråk, erbjuda kampanjer och mer, samtidigt som du håller dina kunder kvar på din webbplats. Ecwid erbjuder dig också unikt möjligheten att sömlöst synkronisera din Wix-webbutik över din Facebook-sida, flera webbplatser och matchande mobilwebbplats, som du enkelt kan hantera från en kontrollpanel.


Några highlights med Ecwid & WIX

- Shoppen integrerad i WIX

- Sälj direkt på Facebook & Instagram

- Många mallar för att skapa en sida som passar just dig

- Koppling till Modalysts dropshipping-plattform

- Lägg till andra WIX appar vid behov som blogg, flera sidor, eventhantering, bokning eller något annat

- Sälj direkt på Amazon och Etsy

- Komplett hemsida och shop med många bra funktioner 

ecwid shop

Ecwid

Snabb, enkel & fristående

Ecwid ger dig möjlighet att enkelt sälja var som helst, till vem som helst - över internet och runt om i världen. Styr allt från en enda plattform med centraliserat lager, orderhantering och prissättning. Det blir inte enklare än så här. Skapa en ny webbshop från grunden på bara 5 minuter med enkla, anpassningsbara designverktyg, eller lägg snabbt till en webbutik till din befintliga webbplats med teknik som omedelbart efterliknar din nuvarande design. Ingen kodning eller programinstallation krävs. Förvandla social delning till social försäljning. Lägg enkelt till och sälj produkter på dina Facebook- och Instagram-flöden så att kunderna kan surfa och göra inköp från sina favoritkanaler på sociala medier.

Få en bit av $ 200 miljarder cirkel med marknadsintegrationer för eBay och Amazon. Sälj sömlöst över de mest populära marknadsplatserna direkt från din Ecwid-instrumentpanel. Acceptera betalningar i butik och på språng med PayPal och 52 andra försäljningssystem. Och bäst av allt uppdateras lagernivåerna automatiskt i ditt Ecwid-konto så att alla dina butiker är perfekt synkroniserade.


Några highlights med Ecwid:

- Snabb att sätta upp

- Går att lägga in var som helst, din nuvarande hemsida, facebook osv.

- Enkel gränssnitt

- Sälj direkt på Amazon och Etsy

- Komplett shop med många bra funktioner 

BOKA ETT MÖTE
bottom of page