top of page

Ny hemsida: Restaurang/Catering

Är mat din passion?

Driver du en restaurang och behöver du en ny hemsida med snygg integrerad meny? Oavsett om du erbjuder Fine Dining eller har en take away pizzeria så vill du också bli hittat med en hemsida som berättar det viktigaste om dig och din mat på ett snyggt & aptitligt sätt!

Och visst är det praktiskt att dina kunder kan direkt boka bord utan att lämna din sida.
Vi erbjuder en snygg, enkel och modern lösning som passar din verksamhet perfekt! Erbjuder du också underhållning några kvällar? Lägg till en eventhantering på din sida så kan dina kunder boka och betala biljetter till eventet direkt på din sida!

gatumat

Hemsida

Varje företag har en historia, och dina besökare vill höra din. En snygg hemsida är en utmärkt plats att ge dina kunder en bakgrund om vem du är, vad ditt team gör och vad ditt företag har att erbjuda. Berätta om hur du började och dela din professionella resa. Förklara dina kärnvärden, ditt engagemang för kunder och hur du sticker ut från mängden.

Restaurang

Hemsida med meny

Räksallad

Det du behöver ingår

Du väljer - vi fixar!

1. Välj vårt paket Hemsida PRO eller Hemsida Classic

2. Välj om du önskar använda Google's kalender för din personal, eller Microsoft Office 365 för Företag.

3. Kontakta oss och beställ tjänsterna

PRO passar bäst när du vill ha full assistans från oss. Classic passar när du vill göra mer själv på din hemsida. Båda har samma möjligheter och samma plattform, skillnaden på priset beror på hur mycket hjälp du vill betala för.

Sedan är det dax att välja add-ons.

Meny

I ditt fall så är det givet att en meny är ett måste. Den integreras snyggt till din sida, med eller utan bilder och priser. Boka bord
Den här funktionen gör att dina kunder kan boka bord 24/7 via din hemsida och du får ett mejl när en bokning är gjord. Funktionen synkar naturligtvis med din kalender där du bestämmer vilka tider som är bokningsbara samt att ingen tid som är bokad kan bokas igen. 

Du kan erbjuda även take away meny med bokning!

Lägg till mer

Till alla WIX hemsidor går det att lägga flera sidor, flera funktioner och flera appar så din sida kan växa tillsammans med dig.

Och det bästa av allt är att vi lär dig att hantera din hemsida, om du vill. 

Pris från: 6400 kr

bottom of page