top of page

Ny hemsida: Tjänster/Projekt

Säljer du en tjänst?

Jobbar du som snickare , rörmokare eller kanske elektriker? Eller är du revisor, konsult eller jobbar du med olika projekt eller är du en entreprenör? För dig och ditt företag kanske räcker det med en klassisk hemsida med information om dig och ditt företag och var du finns och hur man får tag i dig.

Vi erbjuder en snygg, enkel och modern lösning som passar din verksamhet perfekt! 

entreprenör

Hemsida

Varje företag har en historia, och dina besökare vill höra din. En snygg hemsida är en utmärkt plats att ge dina kunder en bakgrund om vem du är, vad ditt team gör och vad ditt företag har att erbjuda. Berätta om hur du började och dela din professionella resa. Förklara dina kärnvärden, ditt engagemang för kunder och hur du sticker ut från mängden.

Blue Print

Klassisk Hemsida

Förnya väggfärg

Det du behöver ingår

Du väljer - vi fixar!

Du väljer vilken hemsida-paket passar just för din verksamhet.

För din verksamhet är det kanske tillräckligt med en Hemsida Unique. Du behöver en tilltalande sida som representerar dig och ditt företag på ett lätt överskådligt & snyggt sätt. Om du vill kan du alltid lägga också in add-ons, nu eller senare om behovet uppstår.

Kontakt

I ditt fall så är det givet att din hemsida har kontaktuppgifter och kanske en kontaktformulär. Har du en fysisk adress så kan vi lägga dit en visuell karta för att kunden ska hitta dig på ett lätt sätt. Det du behöver eller vill ha, snyggt integrerad med din nya hemsida. 

Lägg till mer

Till alla hemsidor går det att lägga flera sidor, flera funktioner och flera appar så din sida kan växa tillsammans med dig.

Och det bästa av allt är att vi lär dig att hantera din sida, om du vill. 

Pris från: 4 800 kr

bottom of page