top of page
Tatuerare at Work
Marknadsföring och att skaffa nya kunder är enligt flera undersökningar det som flest småföretagare ansåg som den största utmaningen. 

Marknadsföring - Effektivt och Enkelt

Hitta effektiva sätt - en pågående process.

Behöver du hjälp med inspiration eller bara lite rådgivning för att bli mer synlig. Många gånger hamnar vi i samma hjulspår och har svårt att hitta nya vägar för att hitta nya kunder och öka omsättning. Boka en tid med oss och låt oss komma med konkreta förslag för dig att testa. Vi lovar att alltid tänka utanför boxen och göra vårt yttersta för att just du ska lyckas.

Oavsett om du ska annonsera digitalt eller i en lokaltidning är dina bilder och budskap viktiga. Låt oss hjälpa dig att skapa snygga annonser som passar ditt företag och dina kunder. Vill du komma igång med nyhetsbrev till dina kunder? Vi kan hjälpa dig att skapa en mall som är lätt att använda för att skapa snygga nyhetsbrev till dina kunder.  

En cool design behöver inte kosta skjortan. Behöver du en logotyp, visitkort eller en affisch? Vi erbjuder designhjälp för ett rimligt pris för alla typer av företag. Låt oss ta hand om designförslag för ditt företag så kan du lägga din tid på det som du är bäst på. Vi skapar även anpassade, enklare logotyper för Facebook och Instagram.

Lägg din tid på rätta saker - Vad är Du bäst på?

Oavsett om du är på väg att starta ett företag eller redan har drivit företag ett tag så finns vi här för dig. Att vara företagare kan vara jobbigt ibland. Att hela tiden prestera på topp oavsett om du säljer produkter eller tjänster. Att ta hand om hela företaget själv kan vara påfrestande och att hitta på nya saker kan vara bli svårt efter ett tag. Låt oss att komma med nya fräscha idéer och ge dig en ny energi och pusha dig till en ny riktning. 

Visst är det både ekonomiskt och behändigt att göra allt själv? Men hur blir då resultatet? Vi förespråkar att välja vad man vill, kan och har tid att göra, resten kan någon annan göra. Dygnet har bara 24 timmar och visst vill du hinna leva lite också. Alla, som du och vi, är småföretagare som ibland behöver lite hjälp och någon att prata med. 

Har du en idé och behöver en bollplank? Vi kan hjälpa dig att värdera din idé och hjälpa dig att komma igång. Vår egen resa påbörjades 2012 på landet i Matfors, strax utanför Sundsvall och idag har vi kunder i flera platser runt om i världen.

Behöver du hjälp eller bara någon att prata med?

Företagsakuten

Vi erbjuder skräddarsydda paket med råd, inspiration, utbildning och tips
Online Utbildning
UTBILDNING

Personlig utbildning online

Vi lär dig

Vill du lära dig enkla metoder och med lätta verktyg att skapa coola annonser, både digitalt och tryck. Du kan lära dig att skapa din egen logotyp och anpassade bilder till dina sociala kanaler eller affischer och broschyrer osv. Vi lär dig! Vi använder själva en outstanding produkt som dessutom är gratis.
Vi lär dig att använda den!

Fråga en expert

Skräddarsydd rådgivning

Rådgivning

Behöver du hjälp, har du frågor men inga svar? Vi kan hjälpa dig! Boka en rådgivning där vi hjälper dig att ta reda på hur du kan lyfta ditt företag till nya höjder. Oavsett om du redan har ett företag eller funderar att starta ett. Vi har testat det mesta och kan bidra med värdefull information och inspiration på din resa.

Vi finns här för dig!

Manliga och kvinnliga studenter gör skol
FÖRETAGSPAKET

Handfasta förslag & inspiration

Inspiration & Tips

Vill du få input om din sida, profil eller något annat om just ditt företag och synlighet på internet. Har du fastnat i gamla hjulspår och vill hitta nya vägar? Har du tappat fart och vill ha en push till en ny riktning? Kanske är du öppen för nya idéer gällande din business?

Vi kan hjälpa dig att hitta nya sätt, speciellt anpassat just för ditt företag. Prata med oss!

MOBILTELEFON
STRUKTUR

Nyhetsbrev

Fånga & Bearbeta

Vill du ha möjlighet att fånga upp e-postadresser och sedan skicka nyhetsbrev så kan vi hjälper dig. Vi sätter upp en struktur som ni kan använda för att på ett snyggt och effektivt sätt kunna samla in nya potentiella kunder och sedan bearbeta dem med t.ex nyhetsbrev.

globalisering koncept

E-post

Outlook

Visst vill du uppfattas som ett seriöst företag? Att ha en proffsig e-post är viktigt, tycker vi. Att använda gratis e-posttjänster kan uppfattas som oseriöst och de är även enkla att luras med. Om du skaffar O365 så får du så mycket mer än bara mejl. Fråga oss, vi vet vad du behöver!

Onlinehandledning
TRÄFFA KUNDEN ONLINE

Onlinemöten

Teams

Att arbeta på distans är mer aktuellt än någonsin. Att kunna träffa en kund, eller flera online är enkelt med Teams. Att mötas, hålla kurser, utbildningar, träning eller vad som helst är möjligt. Teams är ett proffsverktyg som ingår i Microsoft O365. 

bottom of page