Tjänster

Vi är riktigt duktiga på det vi gör, för vi gör det vi älskar. Låt oss inspirera dig och ditt företag så du kan också fokusera på det du älskar.

Ny, modern hemsida, en fungerande professionell mejl eller intranät eller behöver du lära dig mer om Microsoft Office 365? Vanjos erbjuder tjänster inom Microsoft 365 och webbdesign. Vi erbjuder professionell hjälp oavsett du behöver en ny hemsida, intranät, E-post, utbildning eller vill flytta kontoret till molnet.

Vår styrka är att vi är grymma på webbdesign och Microsoft 365 och vi är duktiga att bolla med nya tankar och skapa nya idéer och förmedla kunskap på ett inspirerande sätt. Vanjos erfarenhet, kunskap, kompetens och nyfikenhet hjälper dig att lyckas! Vi strävar efter att inspirera och bygga nära relationer till våra kunder, för att tillsammans skapa framgång. Vanjos erbjuder flexibla IT lösningar för både små och stora företag.

 • HEMSIDA

  Vi bygger en ny hemsida eller flyttar företagets gamla sida till en ny plats. Vi anpassar och skräddarsyr varje hemsida efter dina behov och önskningar. Behöver du lägga till en shop, eventhantering eller bokningssystem eller något mer avancerad som ett databas koppling, så fixar vi det också!

  Hos oss behöver du inte teckna årsavtal med oss utan kan helt både äga och förvalta din egen miljö!

 • MICROSOFT 365

  Vi är proffs på Microsoft 365. Få mer än "bara" professionell mail.

  Vad sägs om onlinemöten, samarbetsytor med filer och annat, kundhantering, chatt och samtal och mycket mer. Vi lovar att lära dig hur allt fungerar! Vi lovar också att bidra med en enorm mängd av fantasi och ge dig våra bästa tips.

  Behöver du bara någon att bolla dina ideer med? Vi lyssnar gärna och kommer med inspirerande feedback.

 • E-POST

  Visst är det så att ett proffsigt mejl verkar mer seriöst än en g-mail eller hotmail? Det tycker vi! Med proffsigt mejl menar vi att det är ditt företagsnamn som visas efter @ sår här: kalle@dittföretag.se

  Med mail i Microsoft 365 får du t.ex. 50 eller 100 GB brevlåda per användare, obegränsat med mailarkiv, delade brevlådor, utmärkt skydd för skadlig epost. Och det är högsta säkerhet och integritet.

 • TEAMS

  Microsoft Teams är ett av marknadens mest populära appar för online möten och samarbete i grupp. Teams ingår i Microsoft 365 och kan användas överallt på datorer, smartphones och tablets. Gäster kan bjudas in och dessa behöver ingen licens. HiFI ljud och bild samt högsta säkerhet så ingen kan avlyssna vad som pågår. Med Teams får du ett enda verktyg för allt samarbete. Lägg till integration med mycket annat som t.ex. affärsanalys och egna eller tredje-parts appar. Teams finns både i en betalversion och en gratis privatversion (reducerade funktioner).

 • UTBILDNING

  Vi erbjuder både individuell utbildning och färdiga paket till dig som vill lära dig att handskas med din nya hemsida. Vi tycker att det är bra för dig att kunna göra ändringar och underhålla din egen sida. Samtidigt finns vi om du behöver det och kör fast.

  Inom Microsoft 365 genomför vi anpassade utbildningar, demonstrationer och inspirationsföreläsningar. Microsoft förändrar och förbättrar hela tiden, anlita oss för att hänga med. Är du ny på Microsoft Office 365 så lär vi ut hur du bäst jobbar på det nya sättet i den moderna digitala världen.

 • VARUMÄRKE

  Vill du lära dig att skapa coola annonser till facebook och Instagram? Vi kan lära dig hur! Eller vill du ha hjälp med att skapa marknadsföringsplan, skicka proffsiga nyhetsbrev eller något annat inom marknadsföring?

   

  Vi lovar att bidrag med en enorm mängd av fantasi och ge dig våra bästa tips.

  Behöver du bara någon att bolla dina ideer med? Vi lyssnar gärna och kommer med inspirerande feedback.

Inspired web solutions
Ring
073-0220326

Since 2012
© by Vanjos